PARTICULIEREN

 

“Han kwam als adviseur bij onze kopers vereniging in 2009. De kopers vereniging CPO Wijngaarden had op dat moment weinig tot geen kennis van de procedures die vooraf gaan aan het bouwen van een huis. Han heeft de vereniging gedurende een tijd van bijna 3 jaar zeer proactief door alle processen heen geleid. Door het geven van advies, voorbereiden van documenten en bijwonen van vergaderingen heeft Han ons geholpen om alle processen zorgeloos te doorlopen. Dit heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat. Ik wil Han beschrijven als: betrokken, enthousiast, neutraal en punctueel.”

Joost

Joost van der Plas, voorzitter CPO Wijngaarden

 

“Als voorzitter van de CPO vereniging de Achtkanters te Groot-Ammers heb ik mogen samenwerken met Han van Goeverden. Toen wij begonnen met dit CPO project wisten wij eigenlijk nog niets van het ontwikkelen van woningen en van wat ons te wachten stond.
Han heeft ons hierin volledig begeleid en ons door de verschillende fasen van dit project geleid. Dat Han hierin goed werk verricht heeft is wel bewezen gezien het korte tijdsbestek dat de woningen ontwikkeld zijn en de grote tevredenheid van alle bewoners. Via deze weg wil ik Han bedanken voor zijn ondersteuning en advisering van ons project; Ik wil hem daarom graag adviseren als bekwame adviseur voor toekomstige opdrachtgevers.”

 RemcoRemco Rensen, voorzitter ontwikkelvereniging De Achtkanters

“Nadat wij enkele te koop staande huizen hadden bekeken, kwamen wij tot de ontdekking dat we het mooiste plekje van Zwolle al bewoonden. Alleen de indeling van onze woning ging ons steeds meer tegen staan, en hoe los je dat op? Met een totaal nieuwe indeling van de woning, maar hoe doe je dat en wie kan daarbij helpen?

Die keus was snel gemaakt. Han van Goeverden is de man die we zochten. Een tekening van de toenmalige indeling werd opgestuurd en binnen een tijdsbestek van enkele weken kregen we tot onze grote verbazing negen(!) tekeningen terug van hoe het zou kunnen. Zeven hiervan vielen al snel af en tussen de resterende twee was het moeilijk kiezen. Uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken en tot op de dag van vandaag tot onze grote tevredenheid. We zijn blij dat we de keuze gemaakt hebben om in onze bestaande woning te blijven wonen. Ons huis is dankzij de geweldige nieuwe indeling helemaal naar onze zin en ook geschikt om te blijven wonen wanneer het lichamelijk wat moeilijker wordt.

Han van Goeverden….. Een man met passie, ideeën, praktische tips, en vooral iemand die ruimte weet te creëren in een betrekkelijk klein huis. Een man met oog voor detail!”

20130613_104152Margit de Ruijter en Piet Feenstra

 

Reacties zijn gesloten.