PROFESSIONALS

“Wij gaan voor kwaliteit”

“Onlangs waren we op zoek naar een kandidaat die niet alleen contactpersoon voor de huurdersvereniging zou zijn, maar ook verstand moest hebben van strategisch voorraadbeheer en rendementssturing.” Dat is toch geen voor de hand liggende combinatie? “Dat is het ook niet. Wat we eerst hebben gedaan is eens goed in gesprek gaan; we sparren uitgebreid en gaan daarbij lastige vragen niet uit de weg. Zo kreeg ik kritische vragen voorgelegd over onze bedrijfsvoering. Al pratend lukte het om een profiel voor de kandidaat op te stellen. Corpo Mission slaagde er daarna in een professional te vinden die ervaring had op alle drie terreinen. Ze denken dan ook mee over welk type contract daar het beste bij past. Het valt mij steeds weer op dat ze de markt heel goed kennen en verstand hebben van detacheren. Dat is toch wel de meerwaarde die voor mij telt bij een bureau. Ze snappen hoe onze bedrijfsvoering in elkaar steekt en durven suggesties te doen ter verbetering.”

Corpo Mission logoAldus Corpo Mission in gesprek met Artem Moorlag, teamleider Woonservice bij TBV Wonen in Tilburg.

 

“Han is helemaal thuis in de thematiek van CPO. Hij heeft een prachtige workshop verzorgd voor ons bedrijf, waarbij hij balans vindt tussen inhoudelijke toelichting en interactie. De link van de koop- naar de huursector op dit terrein kan hij ook goed maken, vanuit zijn achtergrond in de corporatiewereld.”

Femke Sybrandi

Femke Sybrandi, Manager Wijken en Beleid Havensteder Rotterdam

“Han heeft TBV Wonen uitstekend begeleid in het proces van bewonersparticipatie voor een renovatie / sloopproject. Door een traject van individuele gesprekken werd geheel duidelijk wat de mening en wensen van de bewoners zijn. Hierdoor hebben we maximaal draagvlak gekregen. De uitvoering zal hierdoor succesvol verlopen. Han gaf ongevraagd nuttige tips en adviezen.”

 Marian van de BerghMarian van den Bergh, Manager Wonen TBV Wonen Tilburg

 “Han heeft 4 maanden als interim Sociaal Projectleider bij Woonvisie twee participatietrajecten voorafgaand aan een sloop/nieuwbouwtraject begeleid.

Han heeft, ondanks dat hij graag buiten de lijntjes en met een grote eigen creatieve inbreng werkt, op eigen wijze en op een goede manier invulling geven aan de strakke trajecten die al waren uitgezet.”

Arianne van GeelArianne Van Geel, Manager Wonen Woonvisie Ridderkerk

 “Han is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij heeft op een breed terrein binnen de volkshuisvesting veel ervaring opgebouwd. Han is in het bijzonder deskundig op het gebied van wijkontwikkeling en participatie van bewoners bij projecten. Ik heb hem leren kennen als iemand die goed in staat is om flexibel op vragen in te spelen. Daarbij staat hij positief kritisch, maar vooral met een constructieve houding in het werk. Zijn manier van werken is gericht op het samen met anderen halen van de afgesproken resultaten.”

Bart KesselaarBart Kesselaar, Manager Gebiedsontwikkeling Havensteder

 “Toen ik in 2007 de organisatie verliet, nam hij het stokje over. Vervolgens gaf hij mij in 2009 de kans en het vertrouwen om weer bij Com.wonen/Havensteder te re-integreren. Ik heb Han leren kennen als een creatief, deskundig, vertrouwenwekkend en -scheppend persoon. Hij geeft je de ruimte om je te ontwikkelen en is een goede sparringpartner.”

Laura van DamLaura van Dam, Consulent Wijken at Woonvisie Ridderkerk

“Han ken ik als iemand die gedreven en beheerst (een knappe combinatie) werkt aan de verbinding van klanten/bewoners met de ontwikkeling of renovatie van hun woning. Han heeft de competentie om daarbij de brug te slaan tussen (bouw)techniek en participatie (bewonersbelangen).”

Flip BakkerFlip Bakker, Beleidsadviseur Woningbedrijf Rotterdam

Reacties zijn gesloten.