WIE BEN IK

Mijn drijfveren

Bouwen draait om wonen en wonen draait om mensen. Het is mijn passie om mensen te helpen meer te halen uit hun woonsituatie. Daar wil ik aan bouwen.

Een goed huis op een prettige plek is voor mij heel belangrijk. Ik vind het prettig om zelf te bepalen hoe ik woon en hoe mijn huis is vormgegeven, ingedeeld en ingericht. Ik ben niet de enige die er zo over denkt. Ik ben er heilig van overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze invloed hebben op hun woonsituatie, als ze wonen in een huis dat bij ze past.

Ik help mensen om het maximum te halen uit hun woonsituatie.
Ik help professionals om samen te werken aan beter wonen.

Mijn rolopvatting

Ik geniet van de veelkleurigheid van mensen en ik voel me thuis in de wereld van architecten en aannemers. Mijn rol is die van verbindende schakel, verbinding tussen particulieren en professionals, tussen ervaringsdeskundigen en techneuten.

Mijn competenties

Al 35 jaar houd ik me op verschillende manieren bezig met bouwen en wonen. Ik weet hoe bevredigend het is om een verbouwingsplan te maken en het vervolgens eigenhandig uit te voeren, maar ook hoe het voelt om honderden gezinnen te herhuisvesten op een plek die past bij hun wensen. Wat geeft het een goed gevoel om iemand net die tip te geven waar hij mee verder kan!

Ik heb 30 jaar ervaring in de corporatiesector, uitvoerend, beleidsmatig en leidinggevend. Altijd met een kritische blik, kijkend met de ogen van de klant naar de organisatie en mijn eigen functioneren. Altijd op zoek naar nieuwe kansen. Sinds 2007 voer ik opdrachten uit ad interim.

Daarnaast begeleid ik kopers collectieven bij het realiseren van hun droomhuis. Hier komt alles bij elkaar. De samenwerking met mensen, het ontwerpen en bouwen. Leuk en inspirerend werk dat veel energie geeft, zeker als je ziet hoe trots die kopers zijn op het huis dat ze zelf hebben ontwikkeld!

Mijn logo

Het logo bestaat uit drie basisvormen en drie basiskleuren. Hiermee kan je eindeloos variëren. Het zijn de bouwstenen waar je met creativiteit en vakmanschap iets moois mee kan maken. Dat logo symboliseert mijn werkwijze: Gereedschap aanreiken waar mensen zelf mee aan de slag kunnen.

Meer weten? Klik hier voor mijn CV of neem contact op.

Reacties zijn gesloten.