Samen bouwen

Smalle beurs? Door samen te bouwen bespaar je kosten en het is nog leuk ook. Ik help je om werkbare afspraken te maken en de rol van ontwikkelaar effectief in te vullen.

Collectief particulier opdrachtgeverschap

Een betaalbare vorm van zelf ontwikkelen is samen bouwen met gelijkgestemden. Het is goedkoper doordat je veel kosten deelt. Daarnaast kan je geld uitsparen met gezamenlijke voorzieningen zoals een warmtepomp, een binnenterrein, een ontmoetings- of logeerruimte. Het is een leuke en inspirerende manier van samenwerken waarbij je elkaar op ideeën brengt.

Ik heb inmiddels 4 bouwgroepen met totaal 75 starters begeleid gedurende het hele traject van ideevorming tot uitvoering. Stuk voor stuk hebben ze een betaalbaar huis gerealiseerd dat helemaal bij ze past en waar ze apetrots op zijn.

Ik help bij:

  1. Het werven van gelijkgestemden
  2. Het oprichten van een vereniging en maken van afspraken
  3. Het inventariseren van wensen en budgetten
  4. Het selecteren van de juiste architect en het afsluiten van een contract
  5. Het ontwerpproces met de groep
  6. Het selecteren van de juiste aannemer
  7. Het afsluiten van de juiste contracten onderling en met derden
  8. Het rond krijgen van de financieringen en het notarieel transport
  9. Het opdrachtgeverschap tijdens de bouw
  10. De oplevering en nazorg

 “Als voorzitter van de CPO vereniging de Achtkanters te Groot-Ammers heb ik mogen samenwerken met Han van Goeverden. Toen wij begonnen met dit CPO project wisten wij eigenlijk nog niets van het ontwikkelen van woningen en van wat ons te wachten stond. Han heeft ons hierin volledig begeleid en ons door de verschillende fasen van dit project geleid. Dat Han hierin goed werk verricht heeft is wel bewezen gezien het korte tijdsbestek dat de woningen ontwikkeld zijn en de grote tevredenheid van alle bewoners. Via deze weg wil ik Han bedanken voor zijn ondersteuning en advisering van ons project; Ik wil hem daarom graag adviseren als bekwame adviseur voor toekomstige opdrachtgevers.”

Remco Rensen, voorzitter ontwikkelvereniging De Achtkanters

Voor meer referenties klik hier.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem contact op.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.