Verbouwen

Ben je van plan je huis te verbouwen en je weet niet hoe te beginnen? Ik help je om wensen en mogelijkheden in kaart te brengen en om zo nodig de juiste architect en aannemer te vinden.

In grote lijnen zet je dezelfde stappen als wanneer je een nieuw huis wilt bouwen, alleen is het minder ingrijpend en minder kostbaar. Waar je over na moet denken is:

  • wil ik tijdens de verbouwing in de woning blijven wonen?
  • hoe bescherm ik mijn spullen?
  • waar sla ik mijn huisraad eventueel op?

“Nadat wij enkele huizen te koop staande huizen hadden bekeken, kwamen wij tot de ontdekking dat we het mooiste plekje van Zwolle al bewoonden. Alleen de indeling van onze woning ging ons steeds meer tegen staan, en hoe los je dat op? Met een totaal nieuwe indeling van de woning, maar hoe doe je dat en wie kan daarbij helpen?

Die keus was snel gemaakt. Han van Goeverden was de man die we zochten. Een tekening van de toenmalige indeling werd opgestuurd en binnen een tijdsbestek van enkele weken kregen we tot onze grote verbazing negen(!) tekeningen terug van hoe het zou kunnen. Zeven hiervan vielen al snel af en tussen de resterende twee was het moeilijk kiezen. Uiteindelijk hebben we een keuze kunnen maken en tot op de dag van vandaag tot onze grote tevredenheid. We zijn blij dat we de keuze gemaakt hebben om in onze bestaande woning te blijven wonen. Ons huis is dankzij de geweldige nieuwe indeling helemaal naar onze zin en ook al geschikt om te blijven wonen wanneer het lichamelijk wat moeilijker wordt.

Han van Goeverden….. Een man met passie, ideeën, praktische tips, en vooral iemand die ruimte weet te creëren in een betrekkelijk klein huis. Een man met oog voor detail!”

Margit de Ruijter en Piet Feenstra

Voor meer referenties klik hier.

Voor meer informatie klik hier.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.